Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Κατασκευές :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΝΗΜΑ

4M0524
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ακολούθησε απλά βήματα για να δημιουργήσεις υπέροχα έργα τέχνης με πολύχρωμα νήματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μοναδικές δημιουργίες σου για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Πειραματίσου με χρωματικούς συνδυασμούς της επιλογής σου για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Τοποθετήστε τις πλαστικές καρφίτσες στις τελείες με το αντίστοιχο χρώμα στο μακετόχαρτο. Επιλέξτε ένα χρώμα νήματος και κόψτε το απαιτούμενο μήκος, σύμφωνα με τις οδηγίες. Επιλέξτε οποιαδήποτε καρφίτσα ως σημείο εκκίνησης. Δέστε έναν διπλό κόμπο και γεμίστε την περιοχή περνώντας το νήμα σταυρωτά και τυλίγοντας το νήμα γύρω από κάθε καρφίτσα που συναντάτε. Ολοκληρώστε με ακόμη ένα διπλό κόμπο και κόψτε την άκρη αφού τον σφίξετε καλά. Τέλος, διακοσμήστε την κατασκευή σας με τα αυτοκόλλητα κρυσταλλάκια και θαυμάστε την να φωτίζει το χώρο σας!

Περιεχόμενα: Κουβαρίστρες με χρωματιστό νήμα για κέντημα x12, Μακετόχαρτα x2, Σακουλάκια με πλαστικές καρφίτσες x3, Αυτοκόλλητα κρυσταλλάκια.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,300 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20,5 x 27,5 x 5,5 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες