Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Κατασκευές :: ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

4M0583
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Σκάψε τον θησαυρό των πειρατών από το κομμάτι γύψου. Χρησιμοποίησε τα πιόνια και το σεντούκι του θησαυρού για να γίνεις πειρατής και να παίξεις ένα παιχνίδι περιπέτειας. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο ταμπλό διαστάσεων 42 x 29 εκ. Ετοιμάσου για ένα κυνήγι θησαυρού γεμάτο δράση!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Κομμάτι γύψου με σεντούκι θησαυρού, νομίσματα, πιόνια, εργαλείο ανασκαφής, πινέλο, ζάρι, ταμπλό παιχνιδιού και λεπτομερείς οδηγίες.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ:
1. Τοποθετήστε το σεντούκι θησαυρού και τα νομίσματα στο τετράγωνο που γράφει «ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ» (FINISH) στο ταμπλό του παιχνιδιού. 
2. Τοποθετήστε τα πιόνια στο τετράγωνο που γράφει «ΕΝΑΡΞΗ» (START) στο ταμπλό του παιχνιδιού. Κάθε παίκτης ρίχνει το ζάρι μία φορά και όποιος φέρει τον μεγαλύτερο αριθμό, παίζει πρώτος. Στη συνέχεια, οι παίκτες ρίχνετε το ζάρι σύμφωνα με τη σειρά που θα ορίσετε για να δείτε πόσο μακριά μπορεί να κινηθεί το πιόνι σας. Αν το πιόνι σας σταματήσει σε ένα τετράγωνο με αριθμό «+» (π.χ. 3), μπορεί να μετακινηθεί προς τα εμπρός κατά 3 τετράγωνα. Ωστόσο, αν το πιόνι σας σταματήσει σε έναν τετράγωνο με έναν αριθμό «-» (π.χ. -3), θα πρέπει να μετακινήσετε το πιόνι σας 3 τετράγωνα προς τα πίσω. Ανακαλύψτε ποιος μπορεί να φτάσει στο θησαυρό το γρηγορότερο!

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,700 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)16,7 x 21,5 x 5,8 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών2+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο