Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Επιστήμη :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΓΑΣ

4M0559
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ανακαλύψτε τη μαγνητική δύναμη της Γης! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με αυτή την τεράστια πυξίδα, που έχει πλάτος 30 εκ. όταν την κατασκευάσετε. Είναι ιδανική για επιστημονικές εργασίες στο σχολείο!

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Οι δύο μαγνήτες του βραχίονα έχουν δύο σημεία όπου η μαγνητική δύναμη είναι ισχυρότερη. Αυτά τα μέρη ονομάζονται πόλοι. Η Γη ενεργεί σαν μαγνήτης, επίσης. Είναι σαν να υπήρχε ένας γιγάντιος μαγνήτης ράβδων στο κέντρο της Γης, με δύο μαγνητικούς πόλους κοντά στον γεωγραφικό βόρειο και νότιο πόλο της Γης. Οι κόκκινοι πόλοι των μαγνητών έλκονται από τον μαγνητικό πόλο της Γης, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο βόρειο γεωγραφικό πόλο. Αυτοί οι κόκκινοι πόλοι ονομάζονται βόρειοι πόλοι επειδή δείχνουν βόρεια. Οι γαλάζιοι πόλοι έλκονται από τον νότιο μαγνητικό πόλο της Γης και έτσι ονομάζονται νότιοι πόλοι. Ο βραχίονας της πυξίδας πάντα περιστρέφεται έτσι ώστε να δείχνει στους πόλους. Οι περισσότερες πυξίδες λειτουργούν όπως η Μαγνητική Πυξίδα Γίγας. Η βελόνα της πυξίδας μαγνητίζεται και στα δύο άκρα και υποδεικνύει την κατεύθυνση όταν προσελκυστεί από τη μαγνητική δύναμη της Γης.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Διαστάσεις: 17 x 22 x 6εκ.

6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,19 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)17 x 22 x 6 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο