Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εισαγωγή και πώληση ποιοτικών παιχνιδιών. Από το 2007 εξέχουσες εταιρείες δημιουργικών και πρωτοποριακών παιχνιδιών μας έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προάγουν το πνεύμα και τις ικανότητές τους. Με μία μεγάλη γκάμα από κατασκευαστικά παιχνίδια, γρίφους, παζλ και πολλά άλλα παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια, καλύπτουμε κάθε ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και διασκέδαση.

Έχοντας ως γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, φροντίζουμε ώστε τα παιχνίδια τα οποία εισάγουμε να έχουν όλα τα απαραίτητα Test Report από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

 

Η κινείται στον χώρο της φαντασίας και της δημιουργικότητας από το 1993 και ειδικεύεται στην παραγωγή δημιουργικών παιχνιδιών για τα παιδιά που έχουν όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και μάθηση!!! Η ομάδα της 4Μ αφιερώνει τις έρευνές της στη δημιουργία εκπαιδευτικών παιχνιδιών που αναζωογονούν τη φυσική περιέργεια των παιδιών και τους δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούν με δημιουργικές κατασκευές για αγόρια και κορίτσια, επιστημονικά πειράματα, ανασκαφές και πολλά άλλα.
 

Το brand 50/50 GAMES καθιερώθηκε το 2017 και είναι σχεδιασμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Έχει ως στόχο τη σύλληψη και την κατασκευή εκπαιδευτικών παιχνιδιών, πάντα με γνώμονα να προσφέρει στο κοινό υψηλή ποιότητα. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, όπως είναι τα κουίζ, οι γρίφοι, η ζωγραφική, τα παιχνίδια γνώσεων, τα παζλ και οι μαγνητικοί πίνακες. H 50/50 Games απευθύνεται σε παιδιά διαφόρων ηλικιακών ομάδων και ξεχωρίζει για τον εύκολο, γρήγορο τρόπο παιξίματος και τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Εγγυάται εκμάθηση και ατέλειωτη διασκέδαση.

Τα παιχνίδια BRAINBOX είναι μία πρωτότυπη σειρά εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών μνήμης για παιδιά και ενηλίκους. Κάθε κουτί BrainBox περιέχει έγχρωμες κάρτες αρίστης ποιότητας με εικόνες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ερωτήσεις. Σε μας θα βρείτε κατ' αποκλειστικότητα, μια ποικιλία διαφορετικών κωδικών που θα προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης σε όλη την οικογένεια!
 

Για την KIDS HITS, όλα ξεκινούν από τα παιδιά – μια νέα ζωή, νέες ιδέες, νέα παιχνίδια! Με ήδη πολυετή εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού, τα προϊόντα της έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων! Με τα εκπαιδευτικά και διαδραστικά παιχνίδια της, τα παιδιά μαθαίνουν τις πρώτες λέξεις, τα πρώτα γράμματα και πολλές άλλες πληροφορίες στα Ελληνικά. Ταυτόχρονα, διασκεδάζουν με χαρούμενα τραγούδια, κουίζ και παραμύθια. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο με όλες τους τις αισθήσεις σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης. Παίζουμε Μαζί, Μεγαλώνουμε μαζί!  
 

Η εταιρεία Tooky Toy, ένα από τα γρηγορότερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παιχνιδιών, προσφέρει μία ευρεία γκάμα ξύλινων ποιοτικών παιχνιδιών, τα οποία κατασκευάζονται κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. Στοχεύοντας στη συνολική ανάπτυξη παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας και διαθέτοντας μια ποικιλία παιχνιδιών από περπατούρες και κουδουνίστρες μέχρι κουκλόσπιτα και μουσικά όργανα, θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ένα παιδί για να αναπτυχθεί σωστά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

  Η YoYoFactory® σχεδιάζει και κατασκευάζει τα καλύτερα yoyo στον κόσμο για κάθε είδους παίκτες.  Απευθύνεται σε όλους, από παιδιά και ανθρώπους που απλώς θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τη φιλοσοφία των yoyo μέχρι τους επαγγελματίες, τους κατόχους παγκοσμίων ρεκόρ yoyo αλλά και τους διεθνείς πρωταθλητές yoyo. Η YoYoFactory καλύπτει τις προτιμήσεις κάθε καταναλωτή και ήρθε για να καταπλήξει με τα υπέροχα κόλπα yoyo!
 

Η εταιρεία DINO εδρεύει στην Τσεχία και κατασκευάζει παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια από το 1995. Μικρά και μεγάλα παζλ, από 12 - 3000 κομμάτια συμπληρώνουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η εξαιρετική ποιότητα των παζλ εξασφαλίζεται με τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων κομματιών που πληρούν όλα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας. Κάθε κομμάτι ενός παιχνιδιού κατασκευάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διατήρηση μιας σταθερής και υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Η εταιρεία VACOR εδρεύει και παράγει τα προϊόντα της στο Μεξικό για πάνω από 70 χρόνια. Συλλεκτικοί βόλοι οι οποίοι κατασκευάζονται από γυαλί και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά με τη μεγαλύτερη γκάμα από σχέδια και χρώματα, έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Η εταιρεία POPULAR PLAYTHINGS εδρεύει στις Η.Π.Α. και παράγει τα προϊόντα της στην Κίνα, σε δικό της εργοστάσιο. Έξυπνα παιχνίδια που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων οπτικής ταύτισης και βελτιώνουν τον συντονισμό ματιού και χεριού, παιχνίδια γρίφων και μαθηματικά παιχνίδια που εκπαιδεύουν τα παιδιά στη χρήση των αριθμών.

 

Η εταιρεία Mr&MrsTin με έδρα το Βέλγιο, ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων κουρδιστών μεταλλικών ρετρό ρομπότ με συλλεκτικό χαρακτήρα εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60. Είναι κατασκευασμένα από κασσίτερο και αποτελούν τέλειο αντίγραφο των παραδοσιακών αγαπημένων ρομπότ των παιδικών μας χρόνων.

 

Η εταιρεία Animal Planet προσφέρει μία σειρά επιστημονικών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που συναρπάζουν τα παιδιά. Η γκάμα της περιλαμβάνει Αστρονομικά Τηλεσκόπια για κάθε είδους παρατηρήσεις, Μικροσκόπια επιτραπέζια και χειρός, Κιάλια, Εντομοσκόπια, Τηλεκατευθυνόμενο Σκορπιό και Αράχνη και πολλά ακόμη παιχνίδια που εκπαιδεύουν και διασκεδάζουν τα παιδιά.


Η Αμερικάνικη εταιρεία SCENTCO προσφέρει προϊόντα με αρωματικά μολύβια, στιλό, σημειωματάρια και αυτοκόλλητα με πρωτότυπα σχέδια και ήρωες της DISNEY. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει αυστηρότατους ελέγχους και έχουν εγκριθεί ως κατάλληλα για χρήση από παιδιά ενώ τα αρώματά τους είναι υποαλλεργικά. Τα πιο αξιόπιστα αρωματικά μολύβια της αγοράς έχουν και οικολογικό χαρακτήρα καθώς κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά.

 

Το 2013 ξεκίνησε η συνεργασία μας με τη BRILIANTINA. Μία σειρά από συλλεκτικά δαχτυλίδια που έχουν ήδη γίνει η "μανία" των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Οι μοναδικές σειρές κοσμημάτων της Briliantina είναι το καλύτερο δώρο για κορίτσια ηλικίας 5 - 15 ετών, ενώ η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων εξασφαλίζει ικανοποίηση για όλα τα στιλ.

 

Η εταιρεία MAKEDO εδρεύει στην Αυστραλία από το 2009 και παράγει εκπαιδευτικά παιχνίδια που έχουν να κάνουν με την ανακύκλωση και τη δημιουργικότητα. Τα παιχνίδια της έχουν υιοθετήσει ένα επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα σύνδεσης για τη δημιουργία φανταστικών κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά.

 

Η 4M2U είναι θυγατρική της 4Μ και παράγει προϊόντα για μικρούς και μεγάλους. Είδη δώρου και διακόσμησης, ρολόγια, κουμπαράδες, γκάτζετ είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να βρείτε στον κατάλογό της. Τα πιο πρωτότυπα δώρα για αγόρια και κορίτσια!