Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Προϊόντα - 4M Toys :: Μίνι Κατασκευές

 
ΓΕΩΔΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ
4M0564

Ανακάλυψε έναν γεώδη κρύσταλλο! Σπάσε και άνοιξε το πέτρωμα για να ξεκλειδώσεις τη μαγεία που φυλακίζει τον κρύσταλλο! ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι παιχνίδι και απαιτείται η επίβλεψη ενήλικα για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Διαστάσεις: 6 x 5,5 x 3,5εκ. 48/ΥΠ. – 94/ΚΙΒ.

 
ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ
4M0440

Κατάπληξε τους φίλους σου με αυτό το υπέροχο μαγικό τρικ που αψηφά την βαρύτητα! Προσπάθησε να στηρίξεις δέκα καρφιά πάνω σε ένα! 12/ΥΠ.-72 ΚΙΒ.

 
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΡΑΝΙΟ
4M0441

Μάθε για την δομή του εγκεφάλου με αυτό το φωσφορούχο κρανίο! Γίνεται και μπρελόκ για να το έχεις μαζί με τα κλειδιά σου! 12/ΥΠ.-72 ΚΙΒ.  

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΤΡΟ ΚΥΨΕΛΗ
4M0423

Χρωμάτισε όμορφα σχέδια βιτρό με τη βοήθεια της πιο παιχνιδιάρικης μέλισσας και στόλισε τα παράθυρα στο σπίτι σου! Δες πως λάμπουν τα σχέδια όταν πέφτει πάνω τους ο ήλιος. 12/ΥΠ.-72/ΚΙΒ.

 
ΦΑΚΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ
4M0356

Με αυτόν τον απίθανο φακό έχεις το φεγγάρι στα χέρια σου! Φώτισε στον τοίχο του δωματίου σου ή όπου αλλού θες και δες την πανσέληνο πιο κοντά σου από ποτέ.

 
ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑ
4M0310

«Ζελεδένια» κομμάτια μωσαϊκού, τα οποία κολλάνε σε επιφάνειες χωρίς να χρειάζονται κόλλα, ενώ μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Δημιούργησε τέσσερις απίθανες εικόνες με δεινόσαυρους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

 
ΜΩΣΑΪΚΟ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑ
4M0311

«Ζελεδένια» κομμάτια μωσαϊκού, τα οποία κολλάνε σε επιφάνειες χωρίς να χρειάζονται κόλλα, ενώ μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Δημιούργησε τέσσερις απίθανες εικόνες με λαχταριστά κεκάκια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 3D
4M0309

Δημιούργησε τον δικό σου 3D υποβρύχιο κόσμο. Σχεδίασε τα περιγράμματα των ψαριών, και μετά χρωμάτισέ τα. Φόρεσε τα 3D γυαλιά και οι δημιουργίες σου θα ζωντανέψουν τρισδιάστατες μπροστά στα μάτια σου! Εντυπωσίασε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτή την ξεχωριστή οπτική…

 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
4M0280

Δημιούργησε τις δικές σου ολοζώντανες και τρισδιάστατες εικόνες! Ένα μαγικό ολόγραμμα! Εντυπωσίασε την οικογένεια και τους φίλους σου με τις δημιουργίες σου. 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

 
ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ
4M0203

Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις έναν ανεμοστρόβιλο με νερό. Δες τις επιδράσεις της βαρυτικής έλξης του νερού μέσα στο μπουκάλι. Διασκέδασε με ένα φυσικό φαινόμενο.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΡΣ
4M0263

Επικοινώνησε με μυστικά μηνύματα χρησιμοποιώντας τον Κώδικα Μορς όπως και οι αληθινοί κατάσκοποι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηχανισμό που στέλνει σήματα μορς και σαν μπρελόκ για τα κλειδιά σου.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
ΜΙΝΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ
4M0206

Μάθε τις επιστημονικές αρχές πώς ένας αετός παραμένει στον αέρα. Δοκίμασε τις ικανότητές σου και δες πόσο ψηλά μπορείς να πετάξεις τον αετό σου.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ
4M0208

Αυτά τα μίνι υποβρύχια θα σε εκπλήξουν, κινούνται με μπέικιν πάουντερ! Τοποθέτησέ τα σε ένα ποτήρι με νερό και παρακολούθησε την κατάδυση και την ανάδυση που θα κάνουν στο νερό.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
HOVER JET
4M0081

Δώσε δύναμη με ένα απλό μπαλόνι. Πιθανώς αυτό είναι ένα πάρα πολύ σπάνιο αιωρούμενο όχημα στον κόσμο! Δοκίμασε πώς αυτή η έξυπνη μηχανή μειώνει την ένταση στον αέρα και κινείται συνεχώς χωρίς κόπο. Είναι μια ευφυή επιστήμη μικροεφευρέσεων. 12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ
4M0205

Κατασκεύασε το δικό σου Χόβερκραφτ και μάθε πώς η τριβή μπορεί να μειωθεί με ένα λεπτό στρώμα αέρα που κάνει το όχημα να κινείται ομαλά κατά μήκος της επιφάνειας.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

 
ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΥΤΗΣ
4M0204

Κατασκεύασε έναν καρτεσιανό δύτη χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο, χαλκό, ροδέλες και ένα γάντζο. Τοποθέτησέ το μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό και μάθε πώς η αλλαγή της πίεσης μπορεί να κάνει τον δύτη να επιπλέει ή να βυθίζεται.   12/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.