Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ

4M0513
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Σε αυτή την κατασκευή, τα παιδιά δημιουργούν το δικό τους ρομποτικό βραχίονα και μαθαίνουν τα πάντα για την υδραυλική τεχνολογία. Τα παιδιά μπορούν να καθοδηγήσουν τη λαβίδα για να πιάσουν, να σηκώσουν και να αφήσουν όσα αντικείμενα που επιθυμούν, χωρίς να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικό ρεύμα!
 
ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο υδραυλικός βραχίονας μεταφέρει δύναμη από το έμβολο της λαβής στην αρπαγή χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού. Το σύστημα στο οποίο χρησιμοποιούνται υγρά για τη μεταφορά δύναμης ονομάζεται υδραυλικό. Όταν πιέζουμε το έμβολο της λαβής αυξάνεται η πίεση του νερού. Αυτή η πίεση ωθεί το έμβολο του μέρους της αρπαγής, κάνοντας το να κινηθεί προς τα μπροστά. Το έμβολο πιέζει τις ράβδους ώθησης και αυτές με τη σειρά τους πιέζουν τα μέρη της αρπαγής προς τα μπροστά για να κλείσουν. Έτσι, πιέζοντας το έμβολο της λαβής, η δύναμη ώθησης μεταφέρεται στο πλάι του τενεκεδένιου κουτιού.               
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Λαβή ενεργοποίησης x1, Μέρος Β: Ράβδοι x2, Μέρος Γ: Αφρώδης λωρίδα για κουμπί πίεσης x1, Μέρος Δ: Αφρώδης λωρίδα για μικρή θέση λαβής ενεργοποίησης (θέση δείκτη) x2, Μέρος Ε: Αφρώδης λωρίδα για μικρή επιφάνεια αρπαγής x2, Μέρος ΣΤ: Αφρώδης λωρίδα για μεγάλη θέση λαβής ενεργοποίησης (θέση τριών δαχτύλων) x2, Μέρος Ζ: Αφρώδης λωρίδα για αρπαγή x2, Μέρος Η: Σωλήνας x1, Μέρος Θ: 'Εμβολο x1, Μέρος Ι: Βίδες x8, Μέρος Κ: Αριστερό μέρος αρπαγής x1, Μέρος Λ: Δεξί μέρος αρπαγής x1, Μέρος Μ: Περιστρεφόμενα πώματα συνδέσμων x3, Μέρος Ν: Άνω μέρος συγκράτησης εμβόλου x1, Μέρος Ξ: Κουμπί πίεσης x1, Μέρος Ο: Βάση στερέωσης εμβόλου x1, Μέρος Π: Πλαίσιο στερέωσης δρομέων x1, Μέρος Ρ: Κάλυμμα δρομέων x1, Μέρος Σ: Στήριγμα ράβδων βραχίονα x1, Μέρος Τ: Ράβδοι ώθησης μερών αρπαγής x2.
 
Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 
 
6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,240 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 x 21,5 x 6,3 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο