Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μαγνητάκια :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ/ΚΑΡΦΙΤΣΑ

4M0604
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Βάλε τον γύψο σε καλούπια, χρωμάτισέ τον και φτιάξε πρωτότυπους μαγνήτες με καρχαρίες! Διάβασε τις 7 κάρτες ψυχαγωγικών στοιχείων που περιλαμβάνονται και μάθε συναρπαστικές πληροφορίες για τους καρχαρίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Προετοίμασε τον γύψο ακολουθώντας τις οδηγίες και ρίξε το μείγμα στο καλούπι. Περίμενε λίγο μέχρι να σταθεροποιηθεί και έπειτα αφαίρεσέ τον και χρωμάτισε τους καρχαρίες με τα χρώματα που περιλαμβάνονται. Άφησε τους να στεγνώσουν εντελώς και τόνισε τις λεπτομέρειες με τη φωσφορούχα βαφή που θα κάνει τους καρχαρίες να λάμπουν στο σκοτάδι. Έπειτα κόλλησε στην πίσω επίπεδη πλευρά τους μαγνήτες ή τις ειδικές καρφίτσες και δημιούργησε έτσι τους τέλειους μαγνήτες για το ψυγείο σου ή κονκάρδες για τα ρούχα και την τσάντα σου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1 καλούπι με 7 σχέδια, 1 σακουλάκι με γύψο, 1 μαγνητική ταινία, 2 καρφίτσες, 1 παλέτα χρωμάτων, 1 σακουλάκι με φωσφορούχα βαφή, κάρτες ψυχαγωγικών στοιχείων και λεπτομερείς οδηγίες. Τα περιεχόμενα επαρκούν για την κατασκευή 7 καρχαριών. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,29 κιλά
ΣυναρμολόγησηΌχι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)18,2 x 21,3 x 5 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο