Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Επιστήμη :: ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BUZZER

4M0437
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ανακάλυψε το ταξίδι που κάνει η τροφή μέσα από το ανθρώπινο σύστημα και μάθε για τις λειτουργίες του πεπτικού συστήματος. Θα καταφέρεις να κάνεις τη διαδρομή με το ραβδί χωρίς να χτυπήσει το buzzer; Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε ενδιαφέρουσες  πληροφορίες για τα όργανα του πεπτικού συστήματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος 1: Βάση Χ 1, Μέρος 2: Καρτέλα Χ 2, Μέρος 3: Ραβδί Χ 1, Μέρος 4: Κάλυμμα θήκης μπαταρίας Χ 1, Μέρος 5: Πλαστικό καρφίο Χ 4, Μέρος 6: Καπάκι ακροδέκτη Χ 2, Μέρος 7: Πόδι Χ 2, Μέρος 8: Βίδα Χ 1.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η άκρη του ραβδιού αποτελείται από ένα κεντρικό καρφίο με ένα ελατήριο γύρω του. Η μπαταρία, ο διακόπτης, το buzzer, το καρφίο και το καλώδιο συνδέονται για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Το ραβδί λειτουργεί σαν έξτρα διακόπτης του κυκλώματος. Όταν αγγίζετε τις άκρες της διαδρομής με το ραβδί, το ελατήριο λυγίζει και ακουμπάει το καρφίο. Αυτό ολοκληρώνει το κύκλωμα, με αποτέλεσμα να ρέει η ενέργεια μέσω του buzzer ενεργοποιώντας το.                          

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)17x22x6 εκ.
Ηλικία8+
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο