Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΡΑΧΝΗ

4M0464
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το ρομπότ αράχνη ανεβοκατεβαίνει στο σχοινί του σαν μία πραγματική αράχνη σε ιστό. Είναι τρομακτικό! Κρέμασε την σε γαντζάκια ή σε πόμολα, τράβα τον διακόπτη και δες την να ανεβοκατεβαίνει στο σκοινί.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο κοχλίας του κινητήρα γυρίζει έναν από τους τροχούς,
ο οποίος με τη σειρά του γυρίζει και τον άλλο τροχό. Το σκοινί που βρίσκεται μεταξύ των τροχών τους κάνει να γυρίζουν. Με αυτόν τον τρόπο το Ρομπότ Αράχνη  ανεβαίνει στο σκοινί. Υπάρχει ένας διακόπτης δύο διαδρομών στο σώμα της μπαταρίας, που λειτουργεί από τα κουμπώματα στις άκρες του σώματος. Ο διακόπτης αντιστρέφει την κατεύθυνση του ηλεκτρικού ρεύματος του κινητήρα, κάνοντας τον να αλλάξει κατεύθυνση. Όταν το Ρομπότ Αράχνη χτυπήσει το στοπ ή το βαρίδι, ο διακόπτης ενεργοποιείται, με αποτέλεσμα το Ρομπότ Αράχνη να αλλάζει κατεύθυνση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Σώμα μπαταρίας με ενσωματωμένα γρανάζια x 1,Μέρος Β: Κάλυμμα μπαταρίας x 1,Μέρος Γ: Μπροστινό πόδι x 1,Μέρος Δ: Πίσω πόδι x 1,Μέρος Ε: Πάνω μέρος κιβωτίου ταχυτήτων x 1,Μέρος ΣΤ: Κάτω μέρος κιβωτίου ταχυτήτων x 1,Μέρος Ζ: Κινητήρας x 1,Μέρος Η: Απλός τροχός x 1,Μέρος Θ: Τροχός με άξονα x1,Μέρος Ι: Άξονας x 1,Μέρος Κ: Αριστερό κομμάτι στοπ x 1,Μέρος Λ: Δεξί κομμάτι στοπ x 1,Μέρος Μ: Καπάκι βαριδίου x 1,Μέρος Ν: Βάση βαριδίου x 1, Μέρος Ξ: Πώματα άξονα x 4,Μέρος Ο: Σκοινί, Μέρος Π: Πώματα ακροδεκτών x 2,Μέρος Ρ: Βίδες. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,260 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 x 16,5 x 6 εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο