Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Επιστήμη :: ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

4M0516
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Δημιούργησε τα δικά σου ενδιαφέροντα κυκλώματα και παίξε  διαφορετικές μελωδίες κάνοντας τους δικές σου πρωτότυπες  μουσικές συνθέσεις! Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε συναρπαστικές πληροφορίες για τα τους καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού. 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός μουσικής ενεργοποιείται κλείνοντας ένα κύκλωμα, το οποίο ολοκληρώνεται από την προέκταση του καλωδίου και το ηλεκτρικό πληκτρολόγιο του μηχανισμού. Για να δημιουργηθεί ένα κύκλωμα σε αυτό το πείραμα, χρησιμοποιούνται πολλοί διαφορετικοί αγωγοί. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η μονωτική ταινία, ο γραφίτης μολυβιού, το νερό, το αλουμινόχαρτο, οι πατάτες και το ανθρώπινο σώμα. Όταν το κύκλωμα κλείνει φέρνοντας σε επαφή τους αγωγούς, ο ηλεκτρισμός περνάει μέσα από το κύκλωμα και ο μηχανισμός παράγει ήχο. Ο κάθε πίρος στα πλήκτρα έχει τη δική του νότα, η οποία προγραμματίζεται στο ενσωματωμένο κύκλωμα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Μηχανισμός πιάνου με προέκταση καλωδίου x1, Μέρος Β: Υποδομή μολυβιού x1, Μέρος Γ: Αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης x1, Μέρος Δ: Πληκτρολόγιο από χαρτόνι 1, Μέρος Ε: Έτοιμο φύλλο «πιάνο» από χαρτόνι x1, Μέρος ΣΤ: Μουσικά πλήκτρα για μολύβι x1, Μέρος Ζ: Μολύβι 2Β  x1, Μέρος Η: Μονωτική ταινία x1. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.                    

6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0.300 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 3 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)23,5 x 5,5 x 27,5 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο