Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

4M0539
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Δώσε στο ρομπότ ένα κέρμα και θα δεις να το καταπίνει στη στιγμή με το σαγόνι του! Τοποθέτησε ένα κέρμα στον βραχίονα κερμάτων και δες το να εξαφανίζεται. Μπορείς να πάρεις πίσω το κέρμα σου, ανοίγοντας το συρτάρι στο κάτω μέρος του ρομπότ. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε νέες πληροφορίες για τους κουμπαράδες και τις μηχανικές τράπεζες.    

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  Η μπαταρία είναι συνδεδεμένη με τον κινητήρα μέσω των ακροδεκτών πάνω στον βραχίονα. Επειδή οι ακροδέκτες δεν ακουμπούν ο ένας τον άλλον, το κύκλωμα είναι κομμένο, ώστε να μην περνά ρεύμα. Όταν τοποθετείτε ένα κέρμα πάνω στους ακροδέκτες, το κύκλωμα ολοκληρώνεται από το μέταλλο του κέρματος. Ο κινητήρας θέτει σε λειτουργία τον μηχανισμό που σηκώνει τον βραχίονα. Μόλις το κέρμα γλιστρήσει από τους ακροδέκτες, το κύκλωμα κόβεται ξανά κι ο κινητήρας σταματά.                                                  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος A: Πίσω πλευρά σώματος x 1, Μέρος B: Μπροστινή πλευρά σώματος x 1, Mέρος Γ: Καπάκι x 1, Mέρος Δ: Θήκη ματιών x 1, Mέρος Ε: Σύνδεσμοι x 2, Μέρος ΣΤ: Βραχίονας κερμάτων x 1, Mέρος Ζ: Συρτάρι κερμάτων x 1, Mέρος Η: Kάλυμμα θέσης μπαταρίας x 1, Mέρος Θ: Kάλυμμα θέσης κινητήρα x 1, Mέρος Ι: Kινητήρας x 1, Mέρος Κ: Kαλώδια x 2, Mέρος Λ: Mάτια x 2, Mέρος Μ: Πώματα Ακροδεκτών x 9, Μέρος Ν: Bίδες x 7.     

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,340 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 εκ. x 16.5 εκ. x 6 εκ. εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο