Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ

4M0540
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κατασκεύασε αυτό το απίθανο ρομπότ που εκτοξεύει σαπουνόφουσκες! Χρησιμοποίησε το ειδικό εργαλείο για να τις κάνεις να πετάξουν ψηλά. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα τις σαπουνόφουσκες.   

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο κινητήρας αρχίζει να γυρνάει τον ανεμιστήρα με μεγάλη ταχύτητα, τροφοδοτούμενος από την μπαταρία. Ο ανεμιστήρας τραβά τον αέρα μέσω της κορυφής του σώματος του ρομπότ και τον φυσάει προς τα έξω μέσω της υποδοχής στην μπροστινή πλευρά του σώματος. Ο κινητήρας γυρνάει τα γρανάζια του στροφείου με τα επισυναπτόμενα ειδικά εργαλεία για σαπουνόφουσκες. Μέσω των γραναζιών η υψηλή ταχύτητα του κινητήρα μετατρέπεται σε χαμηλή ταχύτητα του στροφείου. Καθώς το στροφείο γυρνά, τα ειδικά εργαλεία βυθίζονται στο μείγμα καλύπτοντας τα με μια λεπτή μεμβράνη. Καθώς τα εργαλεία κινούνται στη μπροστινή πλευρά του φυσητήρα, ο αέρας  σπρώχνει τη μεμβράνη του μείγματος σε ένα ρεύμα από σαπουνόφουσκες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Μπροστινή πλευρά σώματος x 1, Μέρος Β: Πίσω πλευρά σώματος x 1, Μέρος Γ: Σκάφη x 1, Μέρος Δ: Mάτια x 2, Mέρος Ε: Ομφαλός στροφείου x 1, Mέρος ΣΤ: Kάλυμμα θέσης μπαταρίας x 1, Μέρος Ζ: Aνεμιστήρας x 1, Mέρος H: Kινητήρας x 1, Mέρος Θ: Πώματα Ακροδεκτών x 2, Mέρος Ι: Βίδες x 7, Μέρος Κ: Διάλυμα για σαπουνόφουσκες x 1, Μέρος Λ: Eιδικά εργαλεία για σαπουνόφουσκες x 7.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.


6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,31 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 εκ. x 16.5 εκ. x 6 εκ. εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο