Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΚΑΡΤΕΣ

TF268
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα σχήματα, τα χρώματα και αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη.

Το παιχνίδι αποτελείται από πολύχρωμα και διαφορετικά μεταξύ τους σχήματα τα οποία στοιβάζονται μεταξύ τους βάση εικόνων που απεικονίζονται στις κάρτες. Το παιδί προσπαθεί να δημιουργήσει το σχήμα που υπάρχει στην κάθε κάρτα επιλέγοντας τα σωστά σχήματα κάθε φορά ή μπορεί να φτιάξει τον δικό του πύργο βασιζόμενο στη φαντασία του.

Με αυτό τον τρόπο το παιδί αναπτύσσει τις βασικές μαθηματικές του δεξιότητες με διασκεδαστικό τρόπο και μαθαίνει την έννοια της ακολουθίας. 

Τέλος, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του και οι δεξιότητες της λογικής και στρατηγικής σκέψης. Η προσοχή του κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο που με σωστή τακτική, καταφέρνει ένα επιτυχές αποτέλεσμα δηλαδή την τη δημιουργία του πύργου βασιζόμενο στις κάρτες.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24x24x4.2 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)23x19x4 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες