Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Επιστήμη :: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΑΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ

4M0578
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Μάθε πώς μπορείς να καλλιεργήσεις εντυπωσιακούς κρυστάλλους στο σπίτι σου! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να τη διακοσμήσεις με φιγούρες μονόκερων. Κατάπληξε τους φίλους και την οικογένειά σου με το αποτέλεσμα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΘΗΚΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
1. Τοποθετήστε προσεκτικά τους κρυστάλλους σας στον δίσκο.
2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μονόκερους που παρέχονται ή διακοσμητικά από το σπίτι σας (π.χ. άλλες φιγούρες, αποξηραμένα λουλούδια, πέτρες, φρέσκα λουλούδια, πολύτιμους λίθους) για να διακοσμήσετε το πάρκο κρυστάλλων. Μην τοποθετείτε στον δίσκο υγρά αντικείμενα (π.χ. υγρό χώμα), επειδή οι κρύσταλλοι θα διαλυθούν.
3. Καλύψτε τον δίσκο με το διαφανές κάλυμμα και διακοσμήστε το με τα χρωματιστά αυτοκόλλητα, όπως φαίνεται στην εικόνα. Συγχαρητήρια! Η εντυπωσιακή προθήκη κρυστάλλων με τους μονόκερούς σας έχει ολοκληρωθεί. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη συλλογή κρυστάλλων σας με αυτό!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Όταν προσθέτετε την κρυσταλλική ένωση σε ζεστό νερό, διαλύεται σε μικροσκοπικά σωματίδια. Αυτά τα σωματίδια είναι πολύ μικρά για να τα δείτε. Το υγρό είναι το διάλυμα της σκόνης. Στην πραγματικότητα, είναι κορεσμένο διάλυμα, επειδή αν ανακατέψετε περισσότερη σκόνη, δεν θα διαλυθεί άλλο. Σταδιακά, το νερό κρυώνει και κάποια ποσότητα εξατμίζεται. Τώρα, το νερό δεν μπορεί να διατηρήσει όλα τα σωματίδια διαλυμένα, και μερικά αρχίζουν να ενώνονται ξανά. Περισσότερα σωματίδια ενώνονται μεταξύ τους, και μετά από κάποιο διάστημα, ομάδες σωματιδίων ενώνονται. Τα σωματίδια ενώνονται με τρόπο που δημιουργούν τους κρυστάλλους που βλέπετε, με ευθείες άκρες και επίπεδες επιφάνειες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
2 μεγάλες σακούλες που περιέχουν λευκή χημική κρυσταλλική ένωση, 3 μικρές σακούλες που περιέχουν χρωστικές ουσίες, 1 μικρή σακούλα που περιέχει μείγμα λευκών κόκκων, 1 δοχείο ανάδευσης, 1 κουτάλι ανάδευσης, διαφανή κύπελλα (1 μεγάλο, 1 μεσαίο και 2 μικρά), πρότυπα σχήματος δακτυλίου (1 μεγάλο, 1 μεσαίο, 2 μικρό), 1 διαφανές κάλυμμα και δίσκος προθήκης, 2 μονόκεροι, 1 χρωματιστό αυτοκόλλητο
Επίσης απαιτούνται, αλλά δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συσκευασία: ένα δοχείο με καυτό νερό, ένας δοσομετρητής, μια ποδιά, προστατευτικά γυαλιά και πλαστικά γάντια.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,600 κιλά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)23,5 x 27,5 x 8 εκ.
Ηλικία10+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο