Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΙΚΗΣ

TF597
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το ξύλινο παιχνίδι λογικής θα προκαλέσει σίγουρα το ενδιαφέρον σε μικρούς και μεγάλους. Αποτελείται από μια ξύλινη βάση διπλής όψης με 12 χρωματιστά στρογγυλά κινούμενα μέρη, μια κλεψύδρα, κάρτες με 30 διαφορετικά μοτίβα και μια δεύτερη μικρότερη ξύλινη βάση όπου στηρίζονται οι κάρτες και η κλεψύδρα. 

Τρόπος παιχνιδιού: το παιδί διαλέγει την κάρτα με τα μοτίβα, αναποδογυρίζει την κλεψύδρα και μέχρι να τελειώσει ο χρόνος πρέπει να φτιάξει τα κινούμενα μέρη σύμφωνα με τα μοτίβα της κάρτας. 

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που διεγείρει την κριτική σκέψη, παράλληλα βελτιώνει τον συντονισμό χεριού και ματιών μέσω της προσήλωσης και της συγκέντρωσης σ’ έναν στόχο, ενώ μαθαίνει το παιδί να λειτουργεί κάτω από πίεση αν παίζεται τηρώντας τον χρόνο της κλεψύδρας. 

Αυτό το παιχνίδι λογικής αναπτύσσει και εκπαιδεύει πολύπλευρα τις λεπτές κινητικές και οπτικές δεξιότητες του παιδιού κρατώντας το σε εγρήγορση εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)23 x 18 x 5,5 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)22 x 17 x 5 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες