Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛINO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

TH226
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το ξύλινο παιχνίδι πίτσας αποτελεί κλασικό και διαχρονικό παιχνίδι μίμησης ρόλων που ενθαρρύνει πολύπλευρα τις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού και καλλιεργεί τη φαντασία του. Το παιχνίδι είναι ιδανικό για επίδοξους σεφ μικρής ηλικίας! 

Το παιχνίδι αποτελείται από 39 τεμάχια. Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από έναν φούρνο, ένα φτυάρι πίτσας, μία σπάτουλα, μία ρόδα κοπής, μία βάση πίτσας, δύο καρτέλες με διαφορετικά υλικά για την πίτσα και 10 διαφορετικά μενού.

Το ξύλινο παιχνίδι πίτσας με κάρτες θα απασχολήσει δημιουργικά το παιδί, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ανάπτυξη της οπτικής και συνδυαστικής αντίληψης, τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό χεριού και ματιού. Επίσης, είναι μια μορφή παιχνιδιού που προσομοιώνει τις κοινωνικές σχέσεις και τις λειτουργίες της κοινωνίας, καθώς δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να πειραματιστούν με τη μαγειρική και να αλληλεπιδράσουν με τους γύρω τους με αφορμή το φαγητό.

Τέλος, μέσα απ’ το παιχνίδι αυτό τα παιδιά αποκομίζουν πολλά οφέλη: ανακαλύπτουν νέες ιδέες, αποκτούν την ικανότητα να παράγουν κάτι νέο και πρωτότυπο, επωφελούνται από τις ευκαιρίες στις οποίες είναι ελεύθερα να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και αποκτούν νέες γνώσεις και συμπεριφορές.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)29 x 21,5 x 7 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες