Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ

TH958
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι της κατηγορίας STEAM που καλλιεργεί τις μαθηματικές, κινητικές και αντιληπτικές δεξιότητες του παιδιού. Το παιχνίδι αποτελείται από 6 διαφορετικές και πολύχρωμες ξύλινες πλάκες-παζλ με όμορφα χρώματα και ζωγραφιές που θα κεντρίσουν την οπτική και το ενδιαφέρον των μικρών παικτών. Επίσης, αποτελείται 5 διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα (τετράγωνο, παραλληλόγραμμο, πεντάγωνο, κύκλος και τρίγωνο) με ζωγραφισμένα ζωάκια που είναι γνώριμα στα παιδιά. 

Το παιδί προσπαθεί να ταιριάξει τα σχήματα με τις αντίστοιχες οπές των ξύλινων πλακών – παζλ αλλά παράλληλα μπορεί να τις στοιβάξει μεταξύ τους ανά σχήμα και να προσπαθήσει να τοποθετήσει ξανά τα σχήματα στις αντίστοιχες οπές.

Το παιχνίδι αυτό είναι μια δημοφιλής μέθοδος για να διδαχθούν τα παιδιά τα βασικά γεωμετρικά σχήματα και χρώματα με διασκεδαστικό τρόπο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τέτοιου είδους παιχνίδια αναπτύσσουν τις κινητικές και αντιληπτικές ικανότητες των παιδιών.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)19 x 19 5.8 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)12.8 x 5.1 x 12.8 εκ.
Ηλικία2+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες