Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΠΥΡΓΟΣ ΑΛΕΠΟΥ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑ

TH826
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ο Πύργος Αλεπού από Ξύλο και Ύφασμα αποτελείται από μία περιστρεφόμενη ξύλινη βάση όπου τοποθετούνται ξύλινα και υφασμάτινα στοιχεία για να σχηματίσουν μια αλεπού. Το παιχνίδι προσφέρει ποικίλα οπτικά και αισθητηριακά ερεθίσματα στο παιδί σας. 

Αποτελείται από 7 διαφορετικά ξύλινα και υφασμάτινα τμήματα που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να κατασκευάσει το σώμα της αλεπούς στοιβάζοντας το ένα πάνω στο άλλο, καλλιεργώντας έτσι τις κινητικές δεξιότητές του και τον συντονισμό ματιών και χεριού.

Επιπλέον, συμβάλλει στην ανάπτυξη της όρασης και της παρατηρητικότητας μέσω της αναγνώρισης των σχημάτων, των χρωμάτων και της υφής των τμημάτων του παιχνιδιού. Τα διαφορετικά μεγέθη βοηθούν στην εξάσκηση της λογικής σκέψης και της συσχέτισης των αντικειμένων μεταξύ τους. 

Ένα ιδανικό παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να αναπτύξει περαιτέρω τις αισθήσεις και τη μαθηματική σκέψη του παίζοντας!

Γενικά χαρακτηριστικά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)12,7 x 12,7 x 19 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)12 x 12 x 8 εκ.
Ηλικία1+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο