Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΥΒΟΣ ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ

TH442
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ο Ξύλινος Κύβος Σφηνώματα με Ζωάκια και Σχήματα είναι ένα διαχρονικό, κλασικό παιχνίδι εκμάθησης των παιδιών βρεφικής ηλικίας. Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα σχήματα, τα χρώματα, τα ζωάκια και αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη.

Το παιχνίδι αποτελείται από έναν κύβο, ο οποίος σε κάθε πλευρά του έχει ανοίγματα κατάλληλα για να τοποθετηθούν τα πολύχρωμα και διαφορετικά μεταξύ τους σχήματα και ζώα. Το παιδί με βάση το χρώμα και το σχέδιο της πλευράς του κύβου τοποθετεί το σωστό σφήνωμα. 

Ο Ξύλινος Κύβος βοηθάει το παιδί να μάθει τα χρώματα, τα σχήματα και τα ζωάκια. Αναπτύσσει την κριτική και λογική ικανότητά του, καθώς κάθε σφήνωμα αντιστοιχεί μόνο σε ένα άνοιγμα. Επίσης, το παιδί αποκτά καλύτερο έλεγχο των κινήσεών του και αναπτύσσει την παρατηρητικότητα του. Τα έντονα χρώματα στον κύβο, τα σχήματα και τα ζωάκια, έλκουν την προσοχή του παιδιού και διατηρούν το ενδιαφέρον του για ώρα.

Το παιχνίδι αποτελείται από 11 τεμάχια και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)14,7 x 14,7 x 15 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)14 x 14 x 14 εκ.
Ηλικία1+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο