Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys :: ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

4M0627
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Εντόπισε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς με τον Ανιχνευτή Μετάλλων. Κάθε βόλτα γίνεται και μία συναρσπαστική περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις, που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Ένα αντικείμενο που πρέπει να έχουν όλοι οι μικροί εξερευνητές! 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ένας ανιχνευτής μετάλλων λειτουργεί χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητισμό, ο οποίος είναι ένας συνδυασμός ηλεκτρισμού και μαγνητισμού. Μέσα στο πηνίο αναζήτησης υπάρχει ένα μακρύ, τυλιγμένο σύρμα. Όταν ο ανιχνευτής είναι ενεργοποιημένος, το ηλεκτρικό ρεύμα περνάει μέσα από το πηνίο και δημιουργεί πάντα μαγνητικό πεδίο γύρω από αυτό. Καθώς μετακινείτε το πηνίο, το μαγνητικό πεδίο διέρχεται από οποιοδήποτε μέταλλο στο έδαφος. Αυτό δημιουργεί ηλεκτρικό ρεύμα στο μέταλλο, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο γύρω από το μέταλλο. Ο ανιχνευτής αντιλαμβάνεται αυτό το μαγνητικό πεδίο και κάνει έναν θόρυβο για να σας ειδοποιήσει ότι έχει εντοπίσει το μέταλλο. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,87 κιλά
Μπαταρίεςαριθμός: 2
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)44.5 x 10.5 x 18.1 εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςKINA
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες